Arctic Dreams House -
ylellistä majoitusta Lapin luonnossa

Arctic Dreams House tarjoaa yksilöllistä majoitusta Rovaniemellä ja Ranualla, jossa yksityiskohdat on suunniteltu tuomaan esiin paikallisen luonnon ja kulttuurin kauneutta. Sisustuksemme on tarkkaan harkittu, jotta vierailijat voivat kokea arktiset unelmansa kodin mukavuuksien äärellä ja samalla kunnioittaa ympäröivää luontoa.

Arvomme perustuvat oppimiseen, asiakaskeskeisyyteen, autenttisuuteen ja vastuullisuuteen, mikä näkyy toiminnassamme jokaisella tasolla. Olemme sitoutuneet kunnioittamaan alueen kulttuuria, luontoa ja ympäristöä tarjoamalla paitsi majoitusta myös vastuullisia aktiviteetteja.

Tervetuloa Arctic Dreams Houseen kokemaan arktiset unelmat täysin uudella tavalla!

Tutustu kohteisiimme!

Kohteemme lyhyesti

Villa Wikkelä

Ranuan Raiskiossa, Natura-suojellun Simojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee unelmien lomakohde. Villa Wikkelässä voit nauttia omasta rauhasta ilman naapureita ja liikenteen melua. Ympäröivä joki, metsä ja peltomaisemat luovat levolliset puitteet lomasi ajaksi. Luonnon keskellä on helppo rentoutua, kun tuntee puhtaan ilman keuhkoissaan ja ympäriltä kuuluu vain luonnon ääniä.

Hommala

Tervetuloa viihtyisään Hommalaan, joka sijaitsee Simojoen rannassa upean maalaismaiseman ympäröimänä. Tämä siisti lomakohde tarjoaa tilaa ja mukavuuksia jopa kahdelletoista henkilölle. Vuonna 2010 rakennettu talo on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista majoitusta ja unohtumattomia lomahetkiä. Koe arktinen elämäntyyli omassa rauhassa ilman naapureita.

Haistila

Haistila on vuonna 1964 rakennettu tyylikäs, noin 120 neliömetrin omakotitalo, joka on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2019. Se tarjoaa kodikasta tunnelmaa ja erinomaiset puitteet majoittumiseen jopa kolmelletoista henkilölle. Kolmen makuuhuoneen asunto keskittyy avoimeen oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilaan, jossa on tunnelmallinen puilla lämmitettävä hella lasiluukulla.

Rovakatu - laatukohde Rovaniemen keskustassa

Arctic Dreams House Rovakatu tuo skandinaavisen designin 85:n neliömetrin valoisaan tilaan. Tämä tilava ja ilmastoitu huoneisto sijaitsee Rovaniemen keskustassa rakennuksessa, jonka historia ulottuu 1900-luvun puoleen väliin. Nauti lomastasi Joulupukin kotikaupungissa ja ihastele Lapin upeita revontulia.

Koivutie - viihtyisä rivitaloasunto Ranuan keskustassa

Vietä lomasi Ranuan ytimessä tilavassa ja juuri remontoidussa asunnossa lähellä keskeisiä palveluja. Kaksi makuuhuonetta, tilava olohuone ja hyvin varusteltu keittiö takaavat mukavan ja rentouttavan oleskelun. Nauti omasta saunasta ja rentoudu takaterassilla revontulien loisteessa.

Täyden palvelun loma

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman.

Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, moottorikelkka-ajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo -eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä.

Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

Tutustu palveluihimme »

Palveluksessanne

Kimmo Kaarlejärvi
Hallinto
kimmo@wikkela.fi
+358 40 088 0151

Petteri Karttunen
Markkinointi
pete@wikkela.fi

Yang Zhilin
Kiinan edustaja
yang.zhilin@wikkela.fi
+86 138 1073 5066